Normál regisztráció hirdetés feladásához - tájékoztató az ÁSZF szoros és elválaszthatatlan részét képezi.
A felhasználók könnyebb eligazodása érdekében a részletes kezelési tájékoztatót az ÁSZF leírástól külön, de szoros összefüggésben, az alapleírás kibővítéseként tesszük közzé.
A leírás segítséget nyújt a regisztrációhoz és a hirdetés feladásához. A tájékoztatóban kerül ismertetésre a prémium szolgáltatások díjszabása is.

Tájékoztató normál regisztrációhoz

A weboldalunk használatához regisztráció szükséges.
A weboldal felső menüsorában található a „BEJELENTKEZÉS” elnevezésű menügomb. Ez egy előugró ablakot nyit meg, ahol a „Regisztráljon most” feliratra kattintva, a látogató átirányításra kerül a felhasználói jogosultság kiválasztásához.
A kiválasztott regisztrációs űrlap kitöltése szükséges a regisztrációhoz (Egy valós név, egy valós e-mail cím és egy választott jelszó megadása szükséges).
A Regisztráció gombra kattintással elfogadja a weboldal felhasználási feltéteket és adatvédelmi szabályzatát, mellyel befejeződik a regisztráció és megjelenik egy üzenet, miszerint a regisztráció sikeres volt és a megadott email címre a rendszer egy megerősítő e-mailt küldött el.
Amennyiben nem találja a regisztráció megerősítésére küldött e-mailt a beérkezett levelek között, akkor nézze meg a spam (levélszemét) mappában, vagy várjon egy kicsit. Ha 10 perc után sem érkezett meg, akkor vagy elírta az email címet, vagy egyéb hibalehetőség áll fenn. Ez esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az „ugyintezo @ kutyanet.hu” e-mail címen, melynek tárgyába írja be, hogy „regisztrációs probléma”, a gyors ügykezelés érdekében.
Ha sikeresen megérkezett a „Regisztráció megerősítése” tárgyú email, akkor kattintson a levélben található „AKTIVÁLÁS” linkre, ami megnyitja weboldalunkat, ezzel a regisztrációja automatikusan megerősítésre kerül.

Hirdetések

Oldalunkon hirdetést feladni a lap alján található táblázatban feltüntetett árakon lehet!

Oldalunkon a regisztráció, a hirdetés módosítása és kezelése ingyenes.

Lehetőséget biztosítunk ingyenes hirdetésre azok részére akik kutyát keresnek, illetve ingyen elvihető kutyát kínálnak.

Minden egyéb prémium szolgáltatáshoz rendelt:

  • Kínál - Eladó hirdetés feladása
  • Hirdetés hosszabbítása
  • Hirdetés kiemelése

Kapcsolatfelvétel

Hirdető:

A hirdetések iránt érdeklők üzenetéről a hirdetés feladója rendszerüzenetet kap. Az üzenetét a saját fiókjában tudja elolvasni, ahol válaszolhat is az érdeklődőnek.
Ezért a hirdető a kapcsolatfelvételhez szükséges adatait (E-mail címét, telefonszámát, saját weboldalát, közösségi profilját, stb.) a hirdetés tartalmában nem szerepeltetheti (kivétel az űrlapon található Google térképen).
Az elérhetőségi adatok bekérése és tárolása a regisztrációs űrlapon történik, a Szolgáltató a kapcsolatfelvételi adatokat közvetlenül nem jeleníti meg a weboldal nyilvános felületein.

Érdeklődő:

A felhasználó (érdeklődő) csak a hirdetésben az ”üzenet a hirdetőnek” űrlap segítségével léphet kapcsolatba (küldhet üzenetet) a hirdetés feladójával. Az üzenetekben az érdeklődőnek meg kell adnia a kapcsolatfelvételhez szükséges email címét is, hogy a hirdető akár közvetlenül is fel tudja majd venni vele a kapcsolatot.

Hirdetés módosítása

A felhasználó által feladott hirdetés közzététel alatt is módosítható, a módosítás azonnal megjelenik. A módosítást a weboldal üzemeltetője utólag ellenőrzi, ezért, ha a módosítás indokolatlan, vagy az ÁSZF leírásban rögzítettekkel ellenkezik, a hirdetés felfüggesztésre kerül és a felhasználó email figyelmeztetést kap. Súlyosabb esetben a felhasználó regisztrációs adatai és az egyedi hálózati azonosítója letiltásra kerül a weboldalon (permanent ban).

Hirdetések kezelése

A felhasználó az oldalra történő bejelentkezést követően kezelheti, módosíthatja az előírásoknak megfelelően a hirdetését. Erre kettő lehetőség is van.

  1. Keresse meg a hirdetését a többi hirdetés között, majd nyissa meg. Ebben a részletes nézetében a cím melletti menügombokra kattintva lehetőség van a hirdetést módosítani- szerkeszteni, vagy törölni.
  2. A hirdetéseknél bal oldalt fent a „SAJÁT ADATOK” menüpontnál a „saját hirdetéseim” felületen keresztül, az ott felajánlott lehetőségek közül választva.

Fontos lehet!

Több érdeklődőt vonz az a hirdetés, amelyben fel vannak részletesen tüntetve a kutyával kapcsolatos tudnivalók. Segítjük vele az érdeklődőt a döntésben, és megkíméljük magunkat, a leendő kutyatartót, és magát a kutyát egy rossz választástól. Például tüntessük fel a nemét, korát, törzskönyvét, oltásait, esetleg a szülők díjait, képzettségét, jellegzetességeit és szokásait.

Prémium szolgáltatások

Weboldalunkon a prémiumszolgáltatásokat pontokkal lehet igénybe venni. A kiválasztott pontmennyiség megvásárlására a felajánlott online fizetési módok egyikével van lehetőség.
A Prémium csomagok igénybevétele a Honlapon a regisztrációt követő bejelentkezés után, az aloldalakon megjelenő Saját adatok menüpontban található „Elérhető Pont csomagok” menüpontban van lehetőség. Ezek megvásárlását követően a megszerzett pontok a „Felhasználható pontjaim” menüpontban ellenőrizhetőek.

Csak a hirdetők részére kínálunk Prémium csomagokat, az érdeklődők ezért értelemszerűen a hirdetésekre fizetési kötelezettség nélkül jelentkezhetnek.

Hirdetés feladása és a kiemelési lehetőségek pontonként: 1 pont = 100 Ft

Elővásárlással ("Pontcsomagok") a kiemelési lehetőségek pontonként: 1 pont = 90 Ft

Előnyt szerezhet a normál hirdetésekkel szemben, ha igénybe veszi a weboldalunk kiemelési lehetőségeit! A hirdetés feladásakor, de akár utólag is lehetősége van kiemelni hirdetését a többi normál hirdetés közül.

14 napos hirdetés feladása a "Keres" rovatba:


0pont

14 napos hirdetés feladása az "Ingyen elvihető" rovatba:


0pont

14 napos hirdetés feladása vagy hosszabbítás a "Kínál - Eladó" rovatba:


7pont

21 napos hirdetés feladása vagy hosszabbítás a "Kínál - Eladó" rovatba:


9pont

30 napos hirdetés feladása vagy hosszabbítása a "Kínál - Eladó" rovatba:


11pont

Hirdetés előre sorolására, ahol a hirdetése a felsorolási listában az első helyen jelenik meg a többi a hirdetések között:


4pont 14 napra

6pont 21 napra

8pont 30 napra

A többi hirdetések között feltűnően, színes háttérrel és kerettel történő kiemelés:


3pont 14 napra

5pont 21 napra

7pont 30 napra

Kedvezményes pontvásárlás: 1 pont = 75 Ft

Ha előre felkészül a várható de minimális költségekre, akkor még itt is lehetősége van kevesebb ráfordításra.
Kedvezményes ára miatt ajánlott mindazok részére, akik több kutyának keresnek gazdát, vagy több szolgáltatást is igénybe szeretnének venni.

A hirdetések kiemeléséhez, hosszabbításához is felhasználható bármikor a tagság teljes időszakában:


40pont

 

Regisztráljon most! vagy:

Jelentkezzen be a fiókjába